10 wandelzoektochten tussen Zenne, Dijle en IJse (Overijse/Terlanen)

Sint-Michielskerk Terlanen
  • dinsdag 21 juni 2022 tot en met donderdag 30 juni 2022
Met het doeboek ‘Tien wandelzoektochten tussen Zenne, Dijle en IJse' geraak je in de ban van maar liefst 400 zoekopdrachten. Je gaat op wandelzoektocht met het hele gezin. Waar je wil en wanneer je wil. Op je eigen tempo ontdek je de mooiste plekjes in Vlaanderen en je komt gegarandeerd op plaatsen waar je nooit eerder kwam. Elke wandeling is tussen 4 en 8 kilometer lang en wisselt dorpskernen af met de pracht van natuur, bossen, weides en akkers.

Elke wandelzoektocht bevat veertig zoekopdrachten, vragen en foto's waar je onderweg de oplossing voor vindt. Routewijzigingen of wijzigingen in de zoekopdrachten worden permanent bijgewerkt op de website www.luna-tics.be. Met foto- en wandelzoektochten wandel je traag en heel bewust en elke ‘vondst’ is een leuk haha-moment. Om de antwoorden op de opdrachten te vinden heb je tijd tot 30 november 2022. Het boek is niet alleen een ideale uitnodiging om zelf in beweging te blijven. Ook kinderen en jongeren vinden zulke wandelzoektochten heel leuk en als je een antwoordlijst instuurt, maak je bovendien nog kans op een mooie prijs!

Het boek kost 20 euro of amper 2 euro per zoektocht en elke zoektocht staat garant voor een plezierige daguitstap. Alle info vind je op www.luna-tics.be. Je kunt bestellen via de website, door te mailen naar events.lunatics@gmail.com of door te bellen naar 0468/20 20 02 (niet sms’en).

Locatie

Sint-Michielskerk Terlanen
Bollestraat 1 , 3090 Overijse

Prijs

  • Basistarief 20

Organisatie

LunA Tics fv
Wespelaarsebaan 43 , 3190 Boortmeerbeek