Alex Agnew: An evening with Alex Agnew

Koop tickets
  • 27 oktober 2022 van 20:30 tot 20:30
De voorziene productie 'Be Careful What You Wish For' kan onder de huidige covid-maatregelen niet meer in de omstandigheden plaatsvinden zoals hij had moeten gespeeld worden.

In mei 2019 ging Alex Agnew in het Antwerpse sportpaleis in première met z’n nieuwe show 'Be Careful What You Wish For'. Met de gelijknamige theatertour trok hij daarna voor minstens 150 shows langs Vlaamse en Nederlandse theaterzalen. Maar op 12 maart 2020 stond de wereld plots stil. Ook theaters werden gesloten.

De wereld is klaar voor een nieuwe start, zo ook Alex Agnew. Er was al #MeToo, het genderdebat, maar plots was daar een virus, Black Lives Matter, en waar zijn die klimaatactivisten naartoe? Alex vertrekt vanuit dezelfde thema’s, maar neemt het publiek mee in de rollercoaster die door z’n hoofd raast.

Deze mix van bestaand en nieuw materiaal wordt de aanloop naar een volledig nieuwe show. Geen 'Be careful what you wish for', wel 'An evening with Alex Agnew'. Je tickets blijven gewoon geldig. Bedankt voor het begrip.

Locatie

CC Den Blank
Begijnhof 11 , 3090 Overijse

Prijs

  • Basistarief 35
  • ABO 33
  • KASSA 37
  • VVK 35

Reserveer

Organisatie

CC Den Blank
Begijnhof 11 , 3090 Overijse

Niveau Nederlands

Je begrijpt en spreekt vlot Nederlands. Je moet weinig inspanningen doen om de taal te begrijpen
Taaliconen helpen anderstaligen een geschikte activiteit, workshop of cursus te kiezen.