Steven Delaere: Schijn

Koop tickets
  • zaterdag 15 januari 2022 van 20:30 tot 22:00
Filosofen proberen al eeuwen te achterhalen wat nu precies schijn en werkelijkheid is. Voor kunstenaars is het een veelgebruikt instrument. Een foto, schilderij, film, theater… allemaal slechts voorstellingen van de werkelijkheid. Ons leven is gevuld met schijn die werkelijkheid wordt en werkelijkheid die overgaat in schijn.

In deze voorstelling zal het niet anders zijn. Nog straffer: waar werkelijkheid schijn wordt, zal magie ontstaan. Met visuele goochelacts, mentalisme, pittige interactie, humor en stijl weet Steven de schijn hoog te houden. De acts worden live gefilmd en vertoond op groot scherm, zodat je alles goed kan volgen. Net wanneer je denkt iets te doorgronden, maak je de seconde daarop geen schijn van kans…

Een voorstelling die jong en oud meeneemt van de ene naar de andere verbazing.

Steven is een professioneel goochelaar, muzikant en tv-maker. In 2015 en 2019 stootte hij door naar de finale van “Belgium’s got Talent” en besliste de overstap te maken naar professioneel artiest. Sindsdien is hij actief op bedrijfsevenementen, in reclamespots en de populaire Ketnetreeks ‘Trix’, waar hij z’n kennis en vaardigheden doorgeeft aan de jongeren. Hij coacht artiesten, brengt eigen trucs op de markt en creëerde voorstellingen vol close-up magie en spectaculaire acts.

Ook toegankelijk voor jongeren vanaf 10 jaar.

Locatie

CC Den Blank
Begijnhof 11 , 3090 Overijse

Prijs

  • Basistarief 20
  • ABO 16
  • KASSA 20
  • VVK 18

Reserveer

Organisatie

CC Den Blank
Begijnhof 11 , 3090 Overijse

Niveau Nederlands

Je begrijpt al veel Nederlands en je kan ook al iets vertellen. Je maakt soms nog fouten of je hebt wat hulp nodig
Taaliconen helpen anderstaligen een geschikte activiteit, workshop of cursus te kiezen.