Dag van de academies - Open ateliers

  • zaterdag 11 februari 2023 van 09:00 tot 12:30
Op zaterdag 11 februari zet BKO de deuren van de ateliers open. Altijd al willen weten hoe het er binnen de muren aan toegaat in de ateliers? Kom van 9.00 u tot 12.30 u kijken hoe het er in de ateliers aan toegaat.

Loop binnen in de verschillende ateliers en snuif de BKO-sfeer op. Je kan de ateliers in werking zien. Ga je liever zelf aan de slag? Dat kan er zijn ook verschillende ateliers waar je zelf de handen uit de mouwen kan steken. 

BOUW MEE AAN EEN BAMBOO CONSTRUCTIE Ben je tussen de 12 en 18 jaar en steek je liever zelf de handen uit de mouwen? Op het grasplein op de parking bouwt het jongerenatelier aan een heuse constructie uit bamboo. Kom gerust mee bouwen.

Workshop voor eerste en tweede leerjaar in lokaal 5. Wie boetseert er mee aan drakenkoppen of fantasiewezens in klei, die we samen plaatsen aan een reuzedrakenlijf of reuzeslang van takken?

Workshop klei in lokaal 4. voor de kinderen van de 2e graad. Broertjes, zusjes, vriendjes.. zijn welkom! Ze kunnen aansluiten wanneer hen past.

Locatie

BKO Academie Overijse
brusselsesteenweg 145 F , 3090 Overijse

Prijs

  • gratis

Contact

Organisatie

BKO academie Overijse
Brusselsesteenweg 145F , 3090 Overijse