Hemelsedranktuin x Godzijdrank

Park van Maleizen
  • zaterdag 23 september 2023 tot en met zondag 24 september 2023
Hemelse Dranktuin
Chiro Maleizen komt dit jaar met een gloednieuw concept: de "Hemelse Dranktuin", een bar om de zomer uit te wuiven. Op 23 september vanaf 16 uur kunnen gasten genieten van een ontspannen sfeer, begeleid door muziek, terwijl ze genieten van verfrissende drankjes en heerlijke cocktails bij onze bar. Daarnaast zijn er ook diverse foodtrucks aanwezig waar bezoekers kunnen genieten van een smakelijke maaltijd.
Godzijdrank
Na onze Hemelse Dranktuin zal onze jaarlijkse Chirofuif ‘Godzijdrank’ plaatsvinden vanaf 21 uur! We zullen er dit jaar weer een spectaculaire avond van maken met de leukste dj’s van over heel het land. Zij zullen de heerlijkste beats door heel het park van Maleizen laten knallen terwijl je lekker kan dansen en samen met je vrienden de beste herinneringen maken. Ook hier zal onze Godzijdrank-bar aanwezig zijn waar je van lekkere drankjes en heerlijke cocktails kunt genieten. Dit wordt allemaal georganiseerd door de geëngageerde jeugdige leidingsploeg van Chiro Maleizen. Tickets voor dit feestje zullen online beschikbaar zijn.
Voor verdere informatie over dit evenement verwijzen wij u graag naar de sociaal mediakanalen van Chiro Maleizen en onze website op https://chiromaleizen.be/. Daar kunt u alle details en updates vinden met betrekking tot de "Hemelse Dranktuin" en alle andere activiteiten van Chiro Maleizen.

Locatie

Park van Maleizen
Terhulpensesteenweg 479, 3090 Overijse , 3090 Overijse

Prijs

  • Basistarief 5
  • Aan de kassa 7

Leeftijd

vanaf 16 jaar

Organisatie

Chiro Maleizen
Terhulpensesteenweg 479 , 3090 Overijse