Bruisend Maleizen: een weekend vol leven

Schrijf je in
Park Michiels Maleizen
  • vrijdag 22 september 2023 10:00 tot en met zondag 24 september 2023 23:59

De verenigingen in Maleizen zitten niet stil. Net als de parkfeesten zoveel jaar geleden, gaan we dit jaar met het Cultuur in je Buurt project "Meer Maleizen" ook voor een driedaagse in het park.
Vrijdag 22 september start de ouderraad VBS Maleizen met een scholenloop van 10u30 tot 15u30, aansluitend opent Chiro Maleizen om 16u het Chirodorp en om 18u30 start de dorpsloop (inschrijving via https://docs.google.com/.../1FAIpQLSfukq7PrS0vFZ.../viewform ) gevolgd door live muziek van rockband MUSKET.
Zaterdag 23 september vanaf 16u gaat Chiro Maleizen verder met de zomerbar Hemelse Dranktuin en fuif Godzijdrank. Tussendoor kun je genieten van een kubb tornooi ( inschrijving via https://forms.gle/HDdA4KeF3JDb6LjY8) en live muziek van bluesrockband 16 TONS en de leukste DJ’s van het land.
En zondag 24 september vanaf 8u30 tovert Chalet Maleizen het park om tot een verbroederingsoord van fietsers met gezellig samenzijn, springkasteel en om 14u een petanque tornooi (inschrijving via info@dorpsraad-maleizen.be). De verbroederingsrit i.s.m. WTC Hoeilaart is toegankelijk voor zowel leden van alle fietsclubs uit de Druivenstreek als personen die gewoon willen kennismaken met fietsen in groep. Inschrijving via http://www.wtchoeilaart.be/verbroederingsrit/. Ontbijt met koffiekoek en lunch met hamburger wordt voorzien op gezellig terras inhet park. Supporters en sympathisanten zijn ook meer dan welkom om mee te genieten. Het hele weekend zijn er doorlopend in het park ook lekkere hapjes en vele drankjes om de innerlijke mens te versterken. 


Locatie

Park Michiels Maleizen
Terhulpensesteenweg 479 , 3090 Overijse

Prijs

  • gratis
  • dorpsloop (ploeg 5 personen) 25
  • verbroederingsrit 15

Reserveer

Organisatie

Dorpsraad Maleizen
Nijvelsebaan 144 , 3090 Overijse