Kunst in Overijse

CC Den Blank
  • 17 augustus 2021 tot 12 september 2021
Het is weer zover: Kunst in Overijse opent zijn deuren in CC Den Blank! Deze grote tentoonstelling vindt om de twee jaar plaats, traditioneel tijdens en rond de Druivenfeesten.

Al vele jaren kan Kunst in Overijse prat gaan op een grote belangstelling van kunstenaars en kunstliefhebbers. Meer dan 50 kunstenaars uit Overijse tonen hun artistieke talent en dit in allerlei disciplines en materialen: acryl, keramiek, brons, aquarel, olieverf, glas, juwelen, fotografie en nog veel meer. Om en bij de 300 kunstwerken worden tentoongesteld. De deelnemende kunstenaars vind je op www.denblank.be.

Bij elke editie van Kunst in Overijse voorzien we een extraatje. Dit jaar is dat niet anders en zullen er werken te zien zijn in het thema van de druivenfeesten (Overijse floreert) en in het thema van wielrennen, naar aanleiding van de passage van het WK.

Van harte welkom op de feestelijke vernissage op donderdag 19 augustus om 20u. Het vrolijke kwartet Cabaretti Orchestra brengt die avond liedjes uit de oude doos, herkenbare songs en dansbare oldtimers.

Laat je prikkelen en kom een kijkje nemen!

Locatie

CC Den Blank
Begijnhof 11 , 3090 Overijse

Prijs

  • gratis

Organisatie

CC Den Blank
Begijnhof 11 , 3090 Overijse