Toneelgezelschap Beumer & Drost: Plan B**

Schrijf je in
  • dinsdag 1 april 2025 van 13:30 tot 14:30
Samen met kinderen eropuit! Dit is een UiTPAS activiteit.

Leeftijd: 5e - 6e leerjaar
Duur: 50 minuten + 10 minuten nagesprek

Een lichtvleugelige filmtheaterproductie over een held die zijn menselijkheid inruilt voor een nieuw bestaan als bij.

‘PLAN B**’, de nieuwe ingenieuze filmtheaterproductie van Beumer & Drost in de reeks: ‘Dick Bos’, ‘Ingeblikt’, ‘De Man met de Bakkebaarden’ en ‘Het Ding’.

Na een grondige medische keuring en een uitputtende training wordt een moedig proefpersoon afgeleverd bij een eenzame boshut. Het is de plek waar de vrijwilliger een bijdrage zal leveren om de wereld te behoeden voor een catastrofe. Hij verliet huis en haard om hier de laatste fase van een bijzondere gedaanteverwisseling in te gaan. Hij zal er zijn menselijkheid inruilen voor een nieuw bestaan als bij. Een onomkeerbaar proces.

Peter Drost speelt de held die langzaam maar zeker de metamorfose naar werkbij zal ondergaan. Want gewérkt moet er worden. Onvermijdelijk. De tijd dringt. Spoedig zal de kwispeldans aanvangen.

Wees erbij als Beumer & Drost de reddingsoperatie vleugels geeft! Film en theater smelten samen tot een magisch spektakel. Een lichtvleugelige voorstelling over een droefgeestig onderwerp.

Toneelgezelschap Beumer & Drost maakt gebruik van filmbeelden in zijn producties, zowel van archief als van nieuw opgenomen materiaal. Het verleent het gezelschap de mogelijkheid om op een inventieve manier te spelen met de wereld op toneel enerzijds en die op film anderzijds. Een intrigerend spel met illusie voor zowel jong áls oud.

Locatie

CC Den Blank
Begijnhof 11 , 3090 Overijse

Prijs

  • Basistarief 7

Reserveer

Leeftijd

vanaf 10 tot 12 jaar

Organisatie

CC Den Blank
Begijnhof 11 , 3090 Overijse