Theater Tieret & Walrus: De grote reis van meneer beer

Koop tickets
  • 18 december 2021 van 19:00 tot 20:05
Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be! Dit is een UiTPAS activiteit.
Eindejaarsspektakel!
Meneer Beer trekt op avontuur langs nieuwe muzikale (bos-)paden, samen met alle Woeste Wolven, oude bekenden en nieuwe, gekke bosvrienden. DE GROTE REIS VAN MENEER BEER wordt een muzikaal bosfestijn voor alle kleine durvers en grote berenvrienden.
TIERET en WALRUS bouwen opnieuw een beestig bosfestijn met een topcast van acteurs, muzikanten en poppenspelers om ‘u’ tegen te zeggen … en zingen. Zoals in ‘dankuuuuuuuuu, Meneer Beer’!

Op een ochtend krijgt Meneer Beer post van zijn verre neef, Ivo Ijsbeer. Die voelt nattigheid nu heel zijn huis aan het smelten gaat. Kunnen Meneer Beer en de Woeste Wolven Ivo een pootje toesteken voor het hem écht te warm wordt? Het wordt een race tegen de klok, tussen bibberen en zweten …

Spel: Vik Noens, Tine Roggeman, Joost Van den Branden; Live-muziek: WALRUS: Geert Noppe (Yevgueni, Hooverphonic …), Pieter Peirsman (Hooverphonic, Slowpilot …), Maarten Van Mieghem (Yevgueni, Slowpilot …); Eindregie: Walter Janssens; Teksten en scenario: Joost Van den Branden; Poppen: Patrick Maillard; Techniek: Steven Bosmans e.a.

Aanbevolen leeftijd: 5+

Clubhuis van Vlieg vanaf 18 uur
Smulvlieg vanaf 17.30 uur: verplicht vooraf reserveren! Tel.: 02 252 04 08.

Website Theater Tieret

Website Walrus

Locatie

CC Den Blank
Begijnhof 11 , 3090 Overijse

Prijs

  • Basistarief 12
  • ABO 10
  • KASSA 14
  • VVK 12

Reserveer

Leeftijd

vanaf 5 tot 12 jaar

Organisatie

CC Den Blank
Begijnhof 11 , 3090 Overijse

Niveau Nederlands

Je begrijpt al veel Nederlands en je kan ook al iets vertellen. Je maakt soms nog fouten of je hebt wat hulp nodig
Taaliconen helpen anderstaligen een geschikte activiteit, workshop of cursus te kiezen.