Collectief Verlof: Moenieworrienie

Schrijf je in
  • donderdag 21 april 2022 van 13:30 tot 14:30
Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!
Heel grappig en toch beklijvend!

‘Moenieworrienie’ is Zuid-Afrikaans voor ‘je moet je geen zorgen maken.’ En laat dat nu net zijn wat de vier personages in deze voorstelling veel te veel doen. Samen zijn ze onderweg. Naar … ergens, waar zorgen niet bestaan. De bestemming is onduidelijk, maar ze hebben elkaar en ze zijn vastberaden er te geraken. (Als dat maar goed komt!)

De voorstelling vertelt het verhaal van de lange tocht die ze samen afleggen, hoe elk individu ook een deeltje is van een groep en hoe ze gek worden van elkaar, maar tegelijk ook zorgen voor elkaar.

Wie ben je als individu? Hoe ontstaat vriendschap? En hoe waardevol is het als je dat gevonden hebt. Wordt de tocht dan belangrijker dan de bestemming?

Moenieworrienie is een beeldende en fysieke familievoorstelling, geïnspireerd op elementen van slapstick. Zowel voor de personages als het publiek is het een verrassende tocht met pieken en dalen, waardoor je op het puntje van je stoel komt te zitten.

Collectief Verlof maakt met Moenieworrienie een energieke en ontwapenende voorstelling over identiteit, vriendschap, en durven gaan voor je dromen.

• Van en met: Heleen Desmet, Bart van der Heijden, Tom Viaene, Matilde Quirynen
• Productie: Collectief Verlof
• Met dank aan: CC Het Gasthuis, LUCA drama

Locatie

CC Den Blank
Begijnhof 11 , 3090 Overijse

Prijs

  • Basistarief 7
  • Begeleidende leerkracht gratis

Reserveer

Leeftijd

vanaf 6 tot 8 jaar