I Muvrini: Portu in core

Uitverkocht
  • 25 september 2021 van 20:30 tot 23:00
I Muvrini is een Corsicaanse vocale groep van wereldformaat. Ze zijn razend populair en hebben een live-reputatie om u tegen te zeggen. Eind jaren zeventig van de vorige eeuw opgericht door de broers Alain en Jean-François Bernardini, is I Muvrini nu zonder twijfel de beroemdste groep uit Corsica.

De muziek van I Muvrini is een bijzondere mix van levenslust, strijdbaarheid, sociale bewogenheid, idealisme en diepgewortelde melancholie. Die weemoed is eigenlijk een constant aanwezige ondertoon. I Muvrini – in de eerste plaats de zang van Alain en Jean-François – is door de jaren heen altijd oprecht gebleven. Het is muziek voor hart en ziel. Je hoeft niet eens op Corsica geweest te zijn of de taal te kennen om dat aan te voelen.

De Bernardini-broers tekenen voor een typische stijl die traditionele muziek combineert met tal van wereldse invloeden, echter zonder hun Corsicaanse identiteit te verloochenen. Het is deze onbevangen openheid naar de wereld die de groep internationaal succes bezorgde.
Opgelet! Het Covid Safe Ticket is van toepassing voor dit evenement. Zonder krijg je geen toegang tot de zaal.

Het Covid Safe Ticket is hetzelfde als je COVID-certificaat in je CovidSafeBE-app. We controleren of je certificaat geldig is en of je identiteit klopt. Voor een papieren versie, surf naar MijnGezondheid.be of MijnBurgerprofiel of bel de helpdesk (078/78 78 50).

 

Locatie

CC Den Blank
Begijnhof 11 , 3090 Overijse

Prijs

  • Basistarief 33
  • ABO 31
  • KASSA 35
  • VVK 33

Reserveer

Organisatie

CC Den Blank
Begijnhof 11 , 3090 Overijse