Gene Thomas: Omsingeld

Koop tickets
CC Den Blank
  • donderdag 28 april 2022 van 20:30 tot 22:00
Met zijn warme persoonlijkheid, een enorm gevoel voor melodie en harmonie én een rits aan hits in de afgelopen 30 jaar is deze Brusselse ‘ket’ bij niemand onbekend en onbemind.

Getuige daarvan z’n erg gesmaakte passage in Liefde Voor Muziek op VTM. Het uitbrengen van een succesvol verzamelalbum was ook een logische stap. Het was geen enkel probleem om een driedubbele CD te maken met een overzicht van z’n ruim singer/songwriter repertoire.

Vanaf de start bleef de Vlaamse popzanger trouw aan z’n publiek. Zijn nummers als ‘Voor Haar’, ‘Kom Wat Dichterbij’, ‘Wees Van Mij’, ‘Soleil Soleil’ en ‘Jong En Eigenwijs’ worden meegezongen door jong & oud. Met covers als ‘Mij En M’n Gitaar’ en ‘Ongrijpbaar’ staat Gene weer volop in de schijnwerpers.

In deze voorstelling worden de bekende en minder bekende nummers ondersteund door Gene’s vaste muzikale companen: Alain Calluwaerts (bas), Ben De Vlieghere (drums), Jan Beyen (toetsen) en Jan Decombele (gitaar), al ruim 20 jaar trouw op post. De geroutineerde bende brengt de vertrouwde sound aan een fijn tempo, afgewisseld met spitsvondige interventies.

Website: genethomas.be

Locatie

CC Den Blank
Begijnhof 11 , 3090 Overijse

Prijs

  • Basistarief 25
  • ABO 23
  • KASSA 27
  • VVK 25

Reserveer

Leeftijd

vanaf 18 jaar

Organisatie

CC Den Blank
Begijnhof 11 , 3090 Overijse

Niveau Nederlands

Je begrijpt al veel Nederlands en je kan ook al iets vertellen. Je maakt soms nog fouten of je hebt wat hulp nodig
Taaliconen helpen anderstaligen een geschikte activiteit, workshop of cursus te kiezen.