Erik Van Looy: Verslaafd!

Wachtlijst
  • vrijdag 11 februari 2022 van 20:30 tot 22:00
Erik Van Looy kennen we al seizoenen lang als de goedlachse, flamboyante en aantrekkelijke presentator van ‘De Slimste Mens Ter Wereld’. Door zijn grenzeloze populariteit als quizmaster (en zijn indrukwekkende modellencarrière voor een niet nader genoemd Belgisch schoenenmerk) zouden we haast vergeten dat hij één van de meest succesvolle regisseurs van het land is en al zijn hele leven passioneel verslaafd aan cinema en filmsterren.

In ‘Verslaafd!’ vertelt Erik met veel humor over de eerste 60 jaar van zijn roemrijke filmverleden. Over de supersterren die hij mocht interviewen voor ‘De Laatste Show’, zijn verrassende relatie met Koning Albert, Koningin Paola en Yasser Arafat, zijn filmklassiekers waarin Koen De Bouw (5x), Jan Decleir (3x) en de chihuahua van Mickey Rourke (1x en nooit meer) een voorname rol speelden, zijn levensbedreigende honger tijdens een etentje met de vrouw van Tom Cruise én over die keer dat hij met de naakte cowboy van The Village People om drie uur ’s morgens in een Antwerpse hotelkamer zat.

Mis deze unieke show niet, want het zou wel eens de laatste keer kunnen zijn dat Erik het zich allemaal nog kan herinneren!

Website: erikisverslaafd.be

In afwachting van de beslissingen van het overlegcomité hebben we de verkoop van deze voorstelling even on hold gezet. Schrijf je zeker in op de reservelijst, zodat we je kunnen contacteren als we terug tickets vrij kunnen maken.

Locatie

CC Den Blank
Begijnhof 11 , 3090 Overijse

Prijs

  • Basistarief 22
  • ABO 20
  • KASSA 24
  • VVK 22

Reserveer

Leeftijd

vanaf 18 jaar

Organisatie

CC Den Blank
Begijnhof 11 , 3090 Overijse

Niveau Nederlands

Je begrijpt en spreekt vlot Nederlands. Je moet weinig inspanningen doen om de taal te begrijpen
Taaliconen helpen anderstaligen een geschikte activiteit, workshop of cursus te kiezen.