DE BONANZAS : OLD TIME FAVOURITES

Koop tickets
CC Den Blank
  • donderdag 27 januari 2022 van 14:00 tot 16:00
Normaal had op deze dag de voorstelling ‘Diamond on the Rocks’ gestaan. Een ode aan Neil Diamond. Spijtig genoeg genoeg heeft de zanger de groep verlaten en vonden we geen gelijkaardig alternatief. Een streep door onze rekening natuurlijk want we waren zelf fan! Toch bouwen we een feestje in de schouwburg met DE BONANZAS op dezelfde dag.
Inhoud:
De ziel van de sixties heeft het wisselen van het decennium vlotjes overleefd. De vernieuwende en frisse wind die in de jaren 60 door de popmuziek waaide, horen we nu nog steeds als een zachte bries in onze hedendaagse muziek.
De Bonanzas zijn voor het samenstellen van het repertoire voor hun nieuwe show Old-time favourites niet meer op zoek gegaan naar de letter, maar naar de geest van de sixties.
The Kinks, The Stones, The Hollies en vele andere bands scoorden hun grootste hits misschien wel net na de sixties en toch blijven deze nummers op-en-top hetzelfde gevoel uitstralen.
Soloartiesten als Roy Orbison, Bob Dylan en George Harrison bouwen voort op het succes dat in de sixties begon. Om nog maar te zwijgen van welke pareltjes er verschenen wanneer deze heren samen songs schreven met hun gelegenheidsgroep The Traveling Wilburys. Sixtiesicoon Paul McCartney schreef dan weer een prachtig nummer voor de gebroeders 'Everly’ (‘On the wings of a nightingale’ uit 1984).
U krijgt een dynamische, nostalgische en sfeervolle show met uiteenlopende golden oldies waaronder een vleugje country, de Elvis uit Las Vegas, het psychedelische van The Doors en zelfs een ode aan een van de beste songschrijvers aller tijden: Albert -I'm a train- Hammond.
De Bonanzas vertolken al deze evergreens met de juiste passie en energie. Je krijgt méér dan een concert en ook méér dan alleen sixties en toch zal het als vanouds weer herkenbaar klinken.

Locatie

CC Den Blank
Begijnhof 11 , 3090 Overijse

Prijs

  • Basistarief 14
  • abo 10
  • VVK 12

Reserveer

Leeftijd

vanaf 55 jaar

Organisatie

CC Den Blank
Begijnhof 11 , 3090 Overijse