Het beste van de Bonski’s

Koop tickets
CC Den Blank
  • donderdag 23 juni 2022 van 19:30 tot 21:30
De Bonski’s geven het beste van zichzelf voor iedereen wie Nederlands leert. Ook voor hen is het feest. Ze brachten een jubileum-cd uit waarvan we tijdens deze voorstelling mogen proeven.

Zanger Lennaert Maes maakte samen met de broers Andrei en Kriss Bonski sinds 2009 muziek op maat van buitenlandse nieuwkomers en anderstalige Belgen. Ze maakten 5 cd’s en een stripverhaal voor wie Nederlands leert.

Ze speelden voor meer dan 25.000 toeschouwers in 10 verschillende landen waar Nederlands wordt onderwezen: België, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Portugal, Tsjechië, Slovakije en Zwitserland. Op uitnodiging van de Taalunie reisden ze 5x naar Indonesië. Ze toerden op Java en maakten er voorstellingen met de studenten Nederlands van de Universitas Indonesia.

Intussen werden de Bonski’s een echte merknaam voor wie Nederlands leert. Heel wat leerkrachten NT2 werken met hun liedjes in de klas. De nummers “Ja, ja, nee Nederlands” en “De wereld heeft veel kleuren” groeiden uit tot meezingers voor het anderstalige publiek.

Deze voorstelling wordt georganiseerd ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van de Nederlandse taallessen in Overijse. Iedereen is welkom!

Website: bonski.be

Locatie

CC Den Blank
Begijnhof 11 , 3090 Overijse

Prijs

  • Basistarief 5
  • Toegangsprijs 5

Reserveer

Organisatie

CC Den Blank
Begijnhof 11 , 3090 Overijse