Les Intranquilles

Koop tickets
CC Den Blank
  • woensdag 15 december 2021 van 20:00 tot 22:00
Leïla en Damien houden zielsveel van elkaar. Ondanks het feit dat hij bipolair is, probeert Damien verder met haar te leven, wetende dat hij haar misschien nooit zal kunnen geven wat ze wenst.

Damien Bonnard en Leïla Bekhti, twee opkomende acteurs, kruipen in de huid van dit koppel, wiens dagelijks leven wordt verstoord door de ziekte van Damien. Eerder kon je Leïla Bekhti al zien in 'Tout ce qui brille', waarvoor ze de César voor beste vrouwelijke belofte ontving. Sindsdien blijft de actrice ons verrassen! Damien Bonnard is ook een beloftevolle acteur. De filmkijker kon hem ontdekken in 'Rester vertical', waar hij de rol van een scenarioschrijver vertolkt die in Zuid-Frankrijk op zoek gaat naar een wolf. In 2019 brak hij door met de film 'Les misérables' van Ladj Ly en werd hij genomineerd voor de César voor beste acteur.

'Les Intranquilles' wordt gepresenteerd in de officiële competitie in Cannes. Het is overigens de eerste keer dat een film van onze landgenoot Joachim Lafosse in de officiële competitie wordt opgenomen.

Regie: Joachim Lafosse
Cast: Leïla Bekhti, Damien Bonnard, Gabriel Merz Chammah, Patrick Descamps, Jules Waringo
Genre: Drama
Duur: 115 minuten
OV Frans gesproken en Nederlands ondertiteld

Locatie

CC Den Blank
Begijnhof 11 , 3090 Overijse

Prijs

  • Basistarief 7
  • Kassa 7
  • VVK 6

Reserveer

Organisatie

CC Den Blank
Begijnhof 11 , 3090 Overijse