Crisis als leermeester

Tickets en inschrijven
  • maandag 13 december 2021 van 19:00 tot 21:00
We hebben er met z’n allen al een zeer bizarre periode op zitten die ongetwijfeld een grote impact had (en nog steeds heeft) op ons dagelijks leven. Van anderhalf jaar maatregelen, veranderingen, vrijheid-en-toen-toch-weer-niet en steeds meer aanpassen aan nieuwe situaties. Wel of geen mondmaskers, wel of niet anderhalvemeteren, wie kan er nog aan uit? ;-) Voel je je soms ontmoedigd door deze onzekere tijden die enorm veel flexibiliteit eisen? Wil je jouw mentale veerkracht boosten? Voel je de nood om weer iets te hebben om naar uit te kijken? Zou je die nood graag willen vormgeven in een concreet plan? En wil je hierin stappen zetten samen met gelijkgestemden? Dan is deze workshop zeker iets voor jou! 
Elisabeth Timmermans en Katrijn Kelchtermans helpen je op weg in de zoektocht naar jouw nieuwe normaal. Weg met spinsels in je hoofd en beren op de weg. Tijdens deze interactieve workshop (her)ontdek je mogelijkheden en wat er voor jou precies toe doet in het leven. Aan de hand van een werkboek maak je helder hoe je in 2022 concreet aan de slag wil met deze nieuwe inzichten. Wij kunnen niet wachten om je te mogen ont-moeten!

In samenwerking met Cultuurcentrum Den Blank, GC de oude pastorie, GC Herne, Dominicanessenklooster, Gemeente Machelen, UiTin1770 – Gemeente Liedekerke

Begeleiders: Elisabeth Timmermans, Katrijn Kelchtermans

Locatie

Online sessies
Online , 1745 Opwijk

Prijs

  • Basistarief 7
  • Sociale prijs - 1.40 1,4

Organisatie

Avansa Halle-Vilvoorde vzw
Kattestraat 25 , 1745 Opwijk

Niveau Nederlands

Je begrijpt en spreekt vlot Nederlands. Je moet weinig inspanningen doen om de taal te begrijpen
Taaliconen helpen anderstaligen een geschikte activiteit, workshop of cursus te kiezen.