CC Den Blank
  • vrijdag 3 juni 2022 van 19:00 tot 22:00
CC Den Blank, GC de Bosuil en GC Felix Sohie stellen hun programmatie 2022-2023 voor. Een hapje en een drankje zal zeker niet ontbreken.

Ben je er graag bij? Reserveer dan een gratis plaatsje!

Heb je een UiTPAS en koop je op deze avond een abonnement? Dan krijg je bovendien 5 UiTPAS-punten cadeau!

Programma:

VOORSTELLING AANBOD 22-23 om 19 uur

JUGGLING TANGO om 19.30 uur

Juggling Tango grijpt de geest van de muziek en de dans van de Argentijnse tango en combineert die met buitengewone jongleervaardigheden. Een voorstelling die zowel spectaculair als romantisch is; heel emotioneel! Zij treden op in heel Europa, van Theater Carré tot het Wintercircus Bouglione, en wonnen meerdere circusprijzen.

MIREILLE VAESSEN om 20.10 uur.

Mireille Vaessen won onlangs nog de Liesbeth List prijs in Nederland omwille van haar uitmuntende vertolking van de liedjes van Edith Piaf. Kom mee genieten van haar prachtig optreden.

Van ‘Music, music, music’ Van Teresa Brewer tot ‘Jolene’ van Dolly Parton. Van Raymond van het Groenewoud met ‘Gelukkig Zijn’ tot ‘Libertango’ van Grace Jones. Charles Trenet met ‘Boum’ en Edith Piaf mogen natuurlijk ook niet ontbreken. Een hemelse stem!

DOORLOPEND

Enkele meester-mentalisten keren terug naar Den Blank met kleine acts met het publiek waarin ze de mogelijkheden van hypnose, gedachten lezen, psychokinese en manipulatieve psychologie verder aftasten. Vrees niet, je diepste geheimen houden ze voor zichzelf!

Met dank aan Schweppes.

Locatie

CC Den Blank
Begijnhof 11 , 3090 Overijse

Prijs

  • gratis

Organisatie

CC Den Blank
Begijnhof 11 , 3090 Overijse