Badmintonclub De Treffers

Wie kent badmintonclub De Treffers uit Overijse nog niet?
Een familiale club waar je van 8 tot 99 jaar, van recreatief spel tot competitieniveau, jaarlijks van augustus t.e.m. juni kan komen spelen. Sinds 1986 bieden wij badminton aan op zowel recreatief als competitief niveau voor elke leeftijd. 

Wie wist dat onze club reeds 35 jaar op het hoogste niveau van de druivenstreek speelt? 
Onze thuisbasis ligt namelijk in de hooggelegen Sporthal Den Heurk in Overijse. Wekelijks kan je op meerdere momenten een pluimpje komen slaan. Een gedetailleerd schema van de speeluren vind je terug in het speelurenoverzicht op onze website

Stel je ons niveau voor op den Everest?

  • Bij de jeugd geven de trainers trainingen op maat en de nodige begeleiding om na te gaan in welke groep het kind het best past.Dit zowel op vlak van speelniveau als persoonlijk welbevinden. 
  • De recreanten volgen 1x per week training waar de accenten liggen op techniek en tactiek.
  • Liever gewoon vrij spelen? Dat kan! Wekelijks zijn er vrij spel momenten.
  • Competitiespelers krijgen per week een training op een intenser niveau en in beperkte groep.

Deel uitmaken van deze familiale, dynamische club?

Elk nieuw seizoen starten wij begin september! De jeugd vliegt er de eerste zaterdag van september in. De volwassenen beginnen het seizoen de eerste donderdag van september. Bezoek zeker onze social media:

Badmintonkamp

De Treffers organiseert jaarlijks een BADMINTONKAMP voor jeugd van 9 t.e.m. 12 jaar in de laatste week van augustus! Amusement verzekerd! Flyer vind je in bijlage.

Documenten