Arnout Van Den Bossche: Coach

Koop tickets
  • vrijdag 21 juni 2024 van 20:30 tot 21:50

Vandaag is het meer dan ooit belangrijk om “te werken aan jezelf”. Of het nu gaat over daten, de opvoeding van je kinderen, de rommel in huis of je online activiteiten… er is werk aan. Gelukkig staat er voor elk probleem wel een coach klaar om je te helpen. Arnout is met veel enthousiasme in de coachingwereld gedoken en volgens hem kan het allemaal veel eenvoudiger.

Wil je weten hoe je erin slaagt om “je essentie te leven” of om “je emotionele blokkades op te lossen”? Wil je weten hoe coaches te werk gaan? Met schema’s geeft Arnout eenvoudige en nuttige inzichten die andere coaches je niet vertellen. De beste investering in jezelf! (Speciaal voor coaches is er een online vervolgprogramma, t.w.v. € 2997)

Arnout is een stand-upcomedian, bekend van zijn theatershows “Burn-Out voor Beginners” en “De Relatiefluisteraar”. Hij toerde door Vlaanderen en Nederland, goed voor meer dan 600 shows voor 100.000 man. Met beide shows zelfs 2x in een uitverkochte Lotto Arena.

Uit de pers: 

  • "Het herkenningseffect is groot (…) Goede grappen en verrassende wendingen (…) Het zou ons niets verbazen als hij ook deze show een paar honderd keer zal kunnen opvoeren." (Het Nieuwsblad)
  • "Voor mensen met een burn-out, zo werd ons door een ervaringsdeskundige verzekerd, een ontspannende en bevrijdende ervaring." (De Standaard) 
  • "Met zijn nieuwe voorstelling Burn-out voor beginners raakt Arnout Van den Bossche een maatschappelijk probleem aan dat ook zijn eigen leven beheerste." (Knack Focus)

Locatie

CC Den Blank
Begijnhof 11 , 3090 Overijse

Prijs

  • Basistarief 22
  • UiTPAS 19,8
  • UiTPAS met kansentarief 4,4

Reserveer

Leeftijd

vanaf 18 jaar

Organisatie

COMEDYSHOWS.be