Cultuur in je Buurt

'Cultuur in je Buurt' strijkt elk jaar neer in een ander gehucht in Overijse (Maleizen, Eizer, Tombeek, Jezus-Eik, Terlanen en centrum). Een jaar lang worden de verenigingen en de inwoners van het gehucht ondersteund bij de organisatie en communicatie van hun activiteiten, waarbij verbinding en ontmoeting centraal staan. In 2023 is het opnieuw de beurt aan Maleizen. 

Woon jij in Maleizen en heb je zin om mee na te denken over een prikkelend cultureel idee? Kom dan naar de startvergadering in Chalet Maleizen (Terhulpensesteenweg 479) op 24 januari om 20 uur. Tot dan!

'Cultuur in je Buurt' draait om verbinding, en staat open voor verschillende verschillende mogelijke initiatieven, acties en evenementen. Een fotoboek met alle inwoners, een uitgebreid lentefeest, een zomerbar, een collectieve bakoven, een show, ... de mogelijkheden zijn eindeloos! 

De projecten die uiteindelijk gekozen worden, worden ondersteund door de dorpsraad van Maleizen en het lokaal bestuur van Overijse, zowel logistiek als financieel. 

Contact

Infopunt Vrije Tijd

Adres
Begijnhof 13 , 3090 Overijse Bibliotheek
Tel.
02 687 59 59
vrijetijd@overijse.be
Vandaag
Nu open
open van 13:00 tot 17:00
Morgen
open van 13:00 tot 17:00

Huisdieren zijn niet toegelaten in het Infopunt Vrije Tijd. Enkel hulphonden zijn toegelaten.

Meer openingsuren Infopunt Vrije Tijd