Dagtrips

De dienst Toerisme van Overijse stelde een leuke waaier groepsuitstappen samen. In het aanbod onder meer een bezoek aan een druiventeler, een stevige fietstocht of een pittige wandeling in het Zoniënwoud. Of streekproducten en hun historische achtergrond ontdekken. Je maakt kennis met de merkwaardigste monumenten en de meest idyllische plekjes van de streek. Samen met een vriendelijk onthaal, een heerlijke maaltijd en een gids die van wanten weet, levert dat gegarandeerd boeiende én gezellige uitstappen op. Tegen een prima prijs-kwaliteitsverhouding. Dat wordt nog moeilijk kiezen. Uit in groep in Overijse? Graag! En die leuke bende? Die breng je toch gewoon zelf mee.

Tip: voor meer gedetailleerde info kan je het toeristisch magazine Pittig Overijse lezen. Je vindt het hier online, of je kan via mail een exemplaar aanvragen. 

Hoe reserveren?

  1. Je maakt een keuze uit ons aanbod en reserveert je daguitstap door het formulier in te vullen. Aanvragen via e-mail worden niet aanvaard. De dienst toerisme stuurt je dan een voorstel of bevestiging.
  2. Je aanvraag moet ten laatste 14 dagen vóór de dag van het bezoek door ons ontvangen zijn.
  3. Na reservatie, ontvang je een bevestiging met het programma.
  4. Betalen doe je na ontvangst van de factuur.