Dansfestival: Dansproject 2025

Koop tickets
CC Den Blank
  • zaterdag 15 februari 2025 van 20:00 tot 22:00

Vijf jonge, talentvolle en bekroonde hedendaagse dansgezelschappen Vlaanderen samen op één podium. Met nieuwe creaties van professionele choreografen, plus gastoptredens. Een gevarieerde avond vol straf en vernieuwend werk! Ook toegankelijk voor jongeren vanaf 10 jaar.

Dit dansfestival zet zes jonge en talentvolle danscompagnies uit Vlaanderen samen op één podium. Ze brengen straf en vernieuwend werk binnen de hedendaagse danskunst en behaalden hiermee vele prijzen zoals de Prijs voor Jong Danstalent en Concours International de Choréographie. Danspunt bekroonde elk van hen tot Ambassadeur van de hedendaagse dans in Vlaanderen. Ze zijn regelmatig te zien op internationale dansfestivals.

Je wordt getrakteerd op een gevarieerde dansvoorstelling met een mix van professionele choreografieën van Compagnie Cocon uit Leuven, Junior Company uit Bornem, Impuls Company uit Geel, Arlekino uit Antwerpen, Polydans uit Kortrijk en gastoptredens.

Voortbouwend op het succes van de vorige edities brengt dit collectief opnieuw een sterk en gevarieerd programma met zes gloednieuwe creaties, gedanst door jonge, trappelende talenten. Door de verscheidenheid aan choreografen is deze avond altijd boeiend en afwisselend, een ‘must’ voor alle echte dansliefhebbers!

Ook toegankelijk voor jongeren vanaf 10 jaar.

I.s.m. Lune vzw o.l.v. Jennifer Regidor

Locatie

CC Den Blank
Begijnhof 11 , 3090 Overijse

Prijs

  • Basistarief 14
  • UiTPAS 12,6
  • UiTPAS met kansentarief 2,8

Leeftijd

vanaf 10 jaar