Toegankelijkheid

Bereikbaarheid onthaal

Het toeristisch onthaal is te bereiken vanaf de hoofdingang (Waversesteenweg). De binnenkoer bestaat uit kasseien, met een pad uit afgezaagde kassei. Hier bevindt zich een plateaulift die zelf kan bediend worden. Deze buitenlift biedt toegang tot het het terras, het aangepaste toilet en de ingang van het bezoekerscentrum Dru!f.

Bereikbaarheid expo

Vanuit het onthaal neem je de plateaulift tot op het terras van de horecazaak Den Bonten Os. Via het terras bereik je de ingang van Dru!f, huis van de tafeldruif. In de traphal is er een trapstoellift voorzien. Vraag hiervoor hulp in het onthaal of de horecazaak om deze te bedienen. Langs deze weg kom je ook terug als je de tentoonstelling bezocht hebt. In de tentoonstelling zijn er stoelen voorzien.

Visueel stappenplan

Toerisme voor autisme ontwikkelde een visueel stappenplan voor een bezoek aan Dru!f. Je kan het gratis downloaden. Met onderstaande 360 graden video breng je alvast een virtueel bezoek aan de expo. Veel plezier! 

Toegankelijkheidswijzer

Raadpleeg hier de meest actuele toegankelijkheidsinformatie.

Vergeet niet hierboven bij "visueel stappenplan" je cookie-instellingen aan te passen.

Selecteer zeker "embedded content", zo kan je zowel het filmpje hierboven, als de toegankelijkheidswijzer hieronder zien.

Ook interessant