Druivenambassadeurs

Wie zijn de Druivenambassadeurs 2021-2022?

Traditiegetrouw wordt op de openingsavond van de Druivenfeesten de nieuwe Druivenambassadeurs bekend gemaakt.

Phaedra Bovijn als nieuwe Druivenambassadeur

Phaedra Bovijn uit Hoeilaart is een spontane, vlotte en ontwapenende dame. Ze heeft een grote passie voor de Druivenstreek en de druiventeelt in het bijzonder. Door haar herkomst, familie, haar partner, haar vrienden en haar vele hobby’s, is zij nauw verbonden met de Druivenstreek. De nieuwe Druivenambassadeur heeft onderwijs gelopen in Overijse en haar overgrootouders waren serrist in hart en nieren. Zoals zij zelf zegt, staat ze voor 300% te popelen om het ambassadeurschap uit te dragen.

Shauni Devos als nieuwe Vicedruivenambassadeur

Shauni Devos uit Duisburg is eveneens opgegroeid in de Druivenstreek en is de dochter van een serrist. Ze is heel enthousiast en gedreven. Beroepshalve heeft de Vicedruivenambassadeur al heel wat van de wereld gezien, maar haar hart ligt in de Druivenstreek waar ze met jong én oud de passie voor de druiventeelt wil delen en uitdragen.

Wat doen de Druivenambassadeurs?

De druivenambassadeurs maken promotie voor Overijse, de druiven, voor de druivenstreek (Overijse, Hoeilaart, Huldenberg, Tervuren, Bertem) met kennis van zaken.

De druivenambassadeurs prijzen Overijse en de druivenstreek op toeristisch, recreatief gebied aan.

Zij promoten Overijse en de druivenstreek in al haar facetten op een positieve wijze (Streekproducten, Toerisme, Lokale Handel, Wandel en fietsparcours, Sociale initiatieven,...).

Hoe kan je ze bereiken?

Is er een feestelijke opening van je dorpsfeest, is er een speciale publieke gelegenheid bij je vereniging of een leuk publieke activiteit of evenement waar onze Druivenambassadeurs onze streek kunnen promoten? Mail naar: druivenambassadeur@overijse.be