Druivenambassadeurs 2022

Wie zijn de Druivenambassadeurs 2022-2023?

Traditiegetrouw wordt op de openingsavond van de Druivenfeesten de nieuwe Druivenambassadeurs bekend gemaakt. Dit jaar steken Elias Vanbaelen en Anouk Bellens extra veel pit in de Druivenstreek!

Druivenambassadeur Elias
Elias Vanbaelen (21 jaar) woonde tot een paar jaar geleden in Overijse, en woont nu in Huldenberg.
Als Elias iets doet, doet hij het goed: in 2020 werd hij derde bij Topmodel Belgium, en hij mocht zich ook Jeugdtrainer van het jaar noemen tijdens zijn carrière bij ERC Hoeilaart. De student Verpeegkundige in opleiding kijkt er enorm naar uit om onze streek mee op de kaart te zetten.

Vice-Druivenambassadeur Anouk
Anouk Bellens (18 jaar) woont in Bertem, maar haar familie heeft wortels in de hele Druivenstreek. Ze maakte net haar studies Sportwetenschappen af, en begint binnen een paar weken aan de opleiding Leerkracht Lager Onderwijs.
Als lid van het dans-showteam Are U Famous is ze het gewoon om in de schijnwerpers te staan, en dat zal dit jaar zeker van pas komen!

Wat doen de Druivenambassadeurs?

De druivenambassadeurs maken promotie voor Overijse, de druiven, voor de druivenstreek (Overijse, Hoeilaart, Huldenberg, Tervuren, Bertem) met kennis van zaken.

De druivenambassadeurs prijzen Overijse en de druivenstreek op toeristisch, recreatief gebied aan.

Zij promoten Overijse en de druivenstreek in al haar facetten op een positieve wijze (Streekproducten, Toerisme, Lokale Handel, Wandel en fietsparcours, Sociale initiatieven,...).

Hoe kan je ze bereiken?

Is er een feestelijke opening van je dorpsfeest, is er een speciale publieke gelegenheid bij je vereniging of een leuk publieke activiteit of evenement waar onze Druivenambassadeurs onze streek kunnen promoten? Mail naar: druivenambassadeur@overijse.be