• woensdag 2 februari 2022 van 20:00 tot 22:40
De voor een Oscar genomineerde Denis Villeneuve ("Arrival", "Blade Runner 2049") regisseert "Dune", naar de gelijknamige bestseller van Frank Herbert.

"Dune" vertelt het mythische en emotionele heldenverhaal van Paul Atreides, een briljante en begaafde jongeman die tot grootse dingen is voorbestemd. Hij moet naar de gevaarlijkste planeet in het universum reizen om de toekomst van zijn familie en volk veilig te stellen. Intussen wordt er door kwaadaardige mogendheden hevig gestreden om de kostbare grondstof van de planeet, een stof die alleen daar te winnen is en in staat is het menselijk vermogen te vergroten. Alleen degenen die hun angst weten te overwinnen zullen overleven.

Villeneuve heeft "Dune" geregisseerd naar een scenario dat hij samen met Jon Spaihts en Eric Roth geschreven heeft en dat gebaseerd is op de gelijknamige roman van Frank Herbert. Villeneuve heeft de film ook geproduceerd samen met Mary Parent, Cale Boyter en Joe Caracciolo Jr. De uitvoerende producenten zijn Tanya Lapointe, Joshua Grode, Herbert W. Gains, Jon Spaihts, Thomas Tull, Brian Herbert, Byron Merritt en Kim Herbert.

Regisseur: Denis Villeneuve
Cast: Timothée Hal Chalamet, Osar Isaac, Rebecca Ferguson, Zendaya
Genre: Science fiction, Avontuur
Duur: 155 min
Engels gesproken, Nederlands en Frans ondertiteld
Alle leeftijden

Locatie

CC Den Blank
Begijnhof 11 , 3090 Overijse

Prijs

  • Basistarief 7
  • Kassa 7
  • Vvk 6

Reserveer

Organisatie

CC Den Blank
Begijnhof 11 , 3090 Overijse