The Fall Guy

Koop tickets
  • woensdag 2 oktober 2024 van 20:00 tot 22:06

Genre: Actie, komedie, drama

Acteurs: Ryan Gosling, Winston Duke, Emily Blunt, Teresa Palmer, Aaron Taylor-Johnson, Stephanie Hsu, Hannah Waddingham

Regisseur: David Leitch ('Atomic Blonde', 'Bullet Train')

Originele versie: Engels gesproken, Nederlands en Frans ondertiteld

Onze seizoensopener, met gratis randactiviteiten!

Hij is een stuntman en net als ieder ander in de stuntwereld blazen ze hem op, schieten ze hem neer, laten ze hem crashen, smijten ze hem door ramen heen en laten ze hem van de grootste hoogtes vallen. En dat allemaal voor ons vermaak. 

Na een ongeval dat hem bijna zijn carrière heeft gekost, moet de onbezongen held een vermiste filmster opsporen, een samenzwering onthullen en zijn grote liefde zien terug te winnen, terwijl hij ook nog gewoon zijn werk moet doen.  

Dat kan bijna niet goed gaan.

Uit de pers:

"Een losbollige hommage aan de oldskool actiekomedies. Als de fluks door glasramen brekende, fotogeniek in brand vliegende en koprollende stuntman laat Ryan ten overvloede zien waarom hij – sorry, Matteo Simoni – de enige echte King of Cool mag worden genoemd. Maar wat ons nog het méést voor hem inneemt, is dat hij er andermaal niet voor terugdeinst om zichzelf ook een beetje te kakken te zetten (dat de man niet vies is van een dosis zelfrelativerende kolder weten we natuurlijk sinds hij ‘Barbie’).

Ryan die al surfend de achtervolging inzet op een voortzoevende vuilniswagen terwijl ‘Take a Look at Me Now’ van Phil Collins uit de boxen schalt: we zien het DiCaprio of Chalamet niet gauw doen." (Humo, 22/04/24)

Locatie

CC Den Blank
Begijnhof 11 , 3090 Overijse

Prijs

  • Basistarief 8
  • UiTPAS-kansentarief 1,6
  • UiTPAS-tarief 7,2

Leeftijd

vanaf 12 jaar

Organisatie

CC Den Blank
Begijnhof 11 , 3090 Overijse