Deelnemen aan gemeentelijke geschenkbon

Sluit je gratis aan bij de gemeentelijke geschenkbon!

Met deze geschenkbon ondersteunen we de handel in onze gemeente en willen we onze handelaars een duwtje in de rug geven.

De geschenkbon wordt online op de webwinkel verkocht en aan de onthaalbalie van het Administratief Centrum De Vuurmolen. De geschenkbon zal in verschillende waarden en in combinaties te koop zijn, namelijk 5, 10, 25 of 50 euro. Deze bon is een handig alternatief in de zoektocht naar een passend geschenk.

Wij hopen dat onze inwoners dankzij dit initiatief meer in eigen gemeente aankopen zullen verrichten en minder de verplaatsing zullen maken naar steden of omliggende gemeenten. Hiermee dragen we dan ook een steentje bij aan duurzame mobiliteit.

Wil jij je handelszaak aansluiten bij deze geschenkbon? Schrijf je dan in via het formulier onderaan deze pagina. We betalen als gemeente de ontvangen geschenkbonnen uit: vul hiervoor het uitbetalingsformulier in (zie onderaan bij documenten).

Bezorg na het invullen van je uitbetalingsformulier de gebruikte geschenkbonnen aan het onthaal van De Vuurmolen. Dan zorgen wij voor de terugbetaling.

Het overzicht van de aangesloten handelaars wordt op de gemeentelijke website gepubliceerd en wordt actueel gehouden.

Documenten

  • Gemeentelijk_reglement_betreffende_de_geschenkbonnen_in_Overijse_2___reglement.pdf
    pdf 424 Kb
    Downloaden
  • Uitbetalingsformulier Gemeentelijke Geschenkbon Handelaars.docx
    docx 25,8 Kb
    Downloaden