Grof Geschud: Kroost

Koop tickets
  • vrijdag 22 maart 2024 van 20:30 tot 22:00

Vies, troebel, drabbig water. Het zit in hun oren, mond en krullen. En laat zij nou nét aan hevige smetvrees lijden. Bij hem staat het water tot aan zijn lippen: net nu hij zelf iets aan het opbouwen is, wordt er in zijn familie vanalles afgebroken.

Hoeveel familieweekends moet je in een jaar bezoeken om een goede dochter te zijn? Waarom wordt Lander altijd verliefd op zeer intense vrouwen? Kan hij daar zijn vader op de een of andere manier de schuld van geven? Moet je jezelf wel willen reproduceren? En is Myrthe erfelijk belast of door eigen toedoen zo’n obsessieve dwangneuroot? 

Als ex-geliefden slopen Lander en Myrthe moeiteloos de façade van elkaars gezin. Ze laten geen spaander van zichzelf en elkaar heel. Kom dus zeker kijken voor er niets meer van hen over is. 

Het Vlaams-Nederlands cabaretduo Grof Geschud werd als jongste ooit genomineerd voor de Neerlands hoop met hun debuut ‘Lijmen’. Toen waren ze nog een koppel. Vervolgens gingen ze uit elkaar en maakten daar de bekroonde voorstelling ‘Broeden’ over. Nu komen Lander, de romantische Belg, en Myrthe, de Hollandse nuchterheid zelve, met ‘Kroost’: poëtisch cabaret vol humor, muziek en ontroering.

Uit de pers: 

"Alles bij elkaar een unieke mix, die je nergens anders aantreft (…) van een verfrissende, allegorische klasse." Theaterkrant (keuze van de criticus)

Website: grofgeschud.eu

Locatie

CC Den Blank
Begijnhof 11 , 3090 Overijse

Prijs

  • Basistarief 16
  • UiTPAS 14,4
  • UiTPAS met kansentarief 3,2

Reserveer

Leeftijd

vanaf 18 jaar

Niveau Nederlands

Je begrijpt en spreekt vlot Nederlands. Je moet weinig inspanningen doen om de taal te begrijpen
Taaliconen helpen anderstaligen een geschikte activiteit, workshop of cursus te kiezen.

Documenten