Herman Verbruggen: kraM

Koop tickets
  • zaterdag 22 maart 2025 van 20:30 tot 22:30

K(r)ampioen zijn is plezant!

Eindelijk! Het werd tijd! Herman Verbruggen komt volgend najaar met een volwaardige en - wat had je gedacht - bijzonder geestige zaalshow. En wat voor één! Hij koppelt het intrigerende en boeiende verhaal van FC De Kampioenen aan het dagdagelijkse leven en vraagt zich af hoe het hem en het publiek zou vergaan zijn mocht hij in een ander beroep terecht zijn gekomen.

De rode draad doorheen de voorstelling (daar kunnen en willen we echt niet onderuit) is het unieke verhaal van FC De Kampioenen. Geestige anekdotes, nooit onthulde geheimen en verrassende weetjes over de langstlopende en meest succesvolle sitcom van Vlaanderen.

Zonder vierde wand, in volle interactie met de zaal krijg je de kans om alle hangende en prangende vragen te stellen aan de man die in 33 jaar van acteur promoveerde tot Marc, dé grootste en bekendste tv-kluns van Vlaanderen.

Maar het had ook anders kunnen lopen. Bij hem en - nu wordt het pas echt interessant - bij iedereen in de zaal... Herman heeft niet stilgestaan de laatste 40 jaar: een creatief bedrijf geleid, accordeonles gevolgd, biotechniek gestudeerd, straattheater gespeeld, scoutsleider en verkoper geweest. Maar die ene rol in FC De Kampioenen heeft hem bekendheid en populariteit gegeven. Wat als hij met iets anders bekend zou zijn geworden? En wat als blijkt dat de helft van de zaal eigenlijk vol onontgonnen talenten zit...?

Locatie

CC Den Blank
Begijnhof 11 , 3090 Overijse

Prijs

  • Basistarief 22
  • UiTPAS 19,8
  • UiTPAS met kansentarief 4,4

Leeftijd

vanaf 16 jaar

Niveau Nederlands

Je begrijpt en spreekt vlot Nederlands. Je moet weinig inspanningen doen om de taal te begrijpen
Taaliconen helpen anderstaligen een geschikte activiteit, workshop of cursus te kiezen.