Infopunt pensioen voor zelfstandigen

Heb je vragen over je pensioen? Elke tweede donderdag van de maand kan je terecht op het administratief centrum De Vuurmolen. Tussen 9 en 12u zal er een pensioenexpert van het Rijksinstituut voor de Sociale Verzekeringen der Zelfstandigen (RSVZ) aanwezig zijn om jouw vragen te beantwoorden.

De medewerker kan jouw pensioen berekenen, nagaan wanneer je met pensioen kan,... Je kan steeds online je loopbaan bekijken, je pensioen ramen en vanaf nu ook aanvragen via mypension.be,

Hoe maak ik een afspraak?

Bel naar het gratis Pensioennummer 1765 of het telefoonnummer van het gewestelijk kantoor in Leuven (016/31 47 11). Het kantoor neemt zelf contact op met de gemeente.

Afspraken kunnen ingepland worden tot 2 dagen vóór de zitdag (uiterlijk om 12 uur), afhankelijk van het aantal vrije plaatsen.

Hoe kan ik een afspraak verplaatsen of annuleren?

Kan je onverwachts niet komen? Verplaats of annuleer je afspraak. Zo kunnen we iemand anders sneller helpen. 

Je kan rechtstreeks contact opnemen via mail met indra.vanderspikken@rsvz-inasti.fgov.be of via GSM: 0473/81 42 32

Waar vind ik online informatie over mijn pensioen?

Het online pensioendossier, mypension.be, is 24u op 24 en 7 dagen op 7 toegankelijk. Hier is veel nuttige informatie op terug te vinden (pensioen aanvragen, dossier raadplegen, fiscale fiche,...).

Is je vraag niet beantwoord of heb je geen toegang? Je kan altijd terecht bij de organisatie via de gratis pensioenlijn op het nummer 1765 of hun  website