Inschrijvingen

Word Druivenambassadeur

Naar traditie verkiezen we dit jaar opnieuw een Druivenambassadeur en Vice-Druivenambassadeur... en misschien ben jij daar wel bij. Klik op de knop hieronder om meer informatie over de Druivenambassadeurs terug te vinden (waaronder het reglement) en het inschrijvingsformulier. Alvast veel succes aan iedereen die deelneemt!

> Inschrijven kan t.e.m. 17 augustus

Word Druivenambassadeur

Druivenstoet

Ook dit jaar de iconische Druivenstoet weer van de partij! Wil je er zelf deel van uitmaken met een praalwagen, act of beide? Schrijf je dan in via de onderstaande knop.

> Inschrijven kan t.e.m. 14 augustus

Inschrijving voor deelname aan Druivenstoet

Reclamestoet

Aanvullend op de Druivenstoet is er opnieuw een Reclamestoet bij - ideaal voor wie z'n bedrijf in de kijker wil zetten. Wens je deel te nemen? Klik dan op onderstaande knop om je in te schrijven.

> Inschrijven kan t.e.m. 14 augustus

Inschrijving reclamestoet

Avondmarkt

Wat zouden de Druivenfeesten zijn zonder markt; een van de hoogtepunten van dit meerdaagse evenement. Reserveer jouw plaats als standhouder via onderstaande knop.

> Inschrijven kan t.e.m. 21 augustus

Inschrijving avondmarkt

Rommelmarkt

Geen dorpsfeest zonder rommelmarkt; voor de Druivenfeesten is dat net zo. Ideaal voor wie o.a. thuis nog spulletjes heeft staan die een nieuwe thuis kunnen gebruiken, maar evengoed voor houders van een eetkraam. Let wel op dat je het juiste formulier invult.

> Inschrijven kan t.e.m. 13 augustus

Inschrijving rommelmarkt (standaard)

Inschrijving rommelmarkt (eetkramen/foodtrucks)

Verenigingenmarkt

Wil je jouw vereniging in de kijker zetten? Mensen laten kennismaken met wie jullie zijn, waar jullie voor staan en wat jullie doen? Schrijf ze dan in via onderstaande knop om een kraampje te reserveren in de S-bocht.

> Inschrijven kan t.e.m. 14 augustus

Inschrijving verenigingenmarkt

Deelnemende horeca

Heb je interesse om jouw horecazaak aan te bieden tijdens de volledige duur van de Druivenfeesten en zo extra klanten over de vloer te krijgen? Schrijf je dan in via onderstaande knop. We plaatsen het overzicht van de deelnemende zaken op de website van de Druivenfeesten en bezorgen dit ook aan de sponsors via onze nieuwsbrief.

> Inschrijven kan t.e.m. 7 augustus

Schrijf jouw horecazaak in

Verzekeringsaangifte

Een ongeluk zit in een klein hoekje en komt zelden alleen. Laat daarom het materiaal dat je gebruikt tijdens de Druivenfeesten verzekeren via het aangifteformulier hieronder.

> Inschrijven kan t.e.m. 14 augustus

Verzekeringsaangifte Druivenfeesten