Jan Jaap Van Der Wal: Le III-ième

Koop tickets
  • vrijdag 28 januari 2022 van 20:30 tot 22:00
Vlaanderen viel als een blok voor de Nederlandse comedian Jan Jaap van der Wal. In de media was het moeilijk hem te missen met passages in ‘Café Corsari’, ‘Siska Staat Op’, ‘Advocaat van de Duivel’, ‘Achter de Rug’, ‘De Slimste Mens ter Wereld’ en ‘De Ideale Wereld’.

Zijn eerste voor Vlaanderen gemaakte voorstelling ‘De Nieuwe Belg’ kon overal rekenen op uitverkochte zalen. Hij vertelde er in geuren en kleuren over zijn crush op Vlaanderen; onze streekgerechten, gevarieerd landschap en onze typische Vlaamse gewoontes.

In zijn 2de voorstelling ‘Schoon’ transformeerde dit naar echte liefde. Hij hield zoveel van Vlaanderen dat hij naar Antwerpen verhuisde. Hier ging hij zijn kind opvoeden, als een echte Vlaming.

In deze ‘III-ième’ ontdekken we de eerste barsten in zijn relatie met Vlaanderen. De relatie is nog steeds vurig, maar nu en dan duiken er kleine irritaties op. Hij aanvaardt ze wel, maar het is tijd om er eens over te praten…

!! Opgelet: deze voorstelling is enkel toegankelijk op vertoon van een Covid Safe Ticket (+12). Meer info op covidsafe.be.

Locatie

CC Den Blank
Begijnhof 11 , 3090 Overijse

Prijs

  • Basistarief 22
  • ABO 20
  • KASSA 24
  • VVK 22

Reserveer

Leeftijd

vanaf 18 jaar

Organisatie

CC Den Blank
Begijnhof 11 , 3090 Overijse

Niveau Nederlands

Je begrijpt en spreekt vlot Nederlands. Je moet weinig inspanningen doen om de taal te begrijpen
Taaliconen helpen anderstaligen een geschikte activiteit, workshop of cursus te kiezen.