Ontmoet de Jeugdwelzijnswerkers van het JAC

Nood aan een babbel of een luisterend oor? Dan kan je terecht bij Nora en Piet, de jeugdwelzijnswerkers van het JAC. Volg hun aanbod op IG via @jww.druivenstreek. Je kan hen ook rechtstreeks contacteren via nora.vannetelbosch@cawhallevilvoorde.be of piet.krick@cawhallevilvoorde.be of het algemeen nummer van het JAC: 02 613 17 02

Bezoek en vorming op school

Nora en Piet komen regelmatig langs op middelbare scholen om de werking van het JAC voor te stellen. In het 6de leerjaar van de lagere scholen kunnen ze op vraag van de scholen ook een Machtig Veerkrachtig workshop komen geven. Zo leer je sterker in je schoenen staan, weerbaar worden in een nieuwe omgeving, minder stress ervaren, jouw eigen grenzen stellen en de grenzen van anderen leren respecteren. Andere vormingen op maat zijn ook mogelijk.

Overijse Ontspant

Dit is een ontmoetingsmoment voor iedereen tussen 12 en 25, iedere woensdagnamiddag in CC Den Blank van 14u tot 18u. Je kan vrij aansluiten wanneer je wil voor een babbel of een leuke activiteit. Hier vind je steeds een luisterend oor of een warm advies tijdens activiteiten zoals mocktails, graffiti spuiten, pannenkoeken bakken of een filmnamiddag. 

RUST.

Rustpunt is een workshopreeks die twee keer per jaar wordt georganiseerd in de aanloop naar de examenperiode in november en in mei. Je leert er op verschillende manieren omgaan met stress en faalangst. Dat kan door te relaxen, artistieke expressie of handige studeertips.