John Gevaert en Lieve De Keyser: Aperitiefconcert

Koop tickets
  • zondag 8 oktober 2023 van 11:00 tot 13:00

In dit gezellige aperitiefconcert mag je je verwachten aan een feest van briljante sax klanken begeleid door een virtuoze piano.

John studeerde piano aan het Conservatorium van Antwerpen en Amsterdam. Hij won de 1ste prijs op de pianowedstrijden 'Andrée Charlier' en 'Stephan de Jonghe'. Ook trad hij op voor Wagner-verenigingen in Amsterdam en Lyon en kreeg hij een toelage voor zijn toewijding aan Wagners muziek.

Samen met zijn vrouw vormt hij het Pianoduo Mephisto, waarmee hij optrad in gerenommeerde zalen en verschillende internationale prijzen won. John is pianoleraar en begeleider aan de Academie voor Podiumkunsten Overijse en het Conservatorium van Antwerpen.

Lieve studeerde saxofoon in het Lemmensinstituut en het CRR (Parijs), waar ze een Master in de Muziek, een Master na Master Kamermuziek en een ‘medaille d’or’ voor saxofoon en kamermuziek behaalde. Ze was laureaat en winnaar in tal van internationale wedstrijden. 

Samen met drie andere saxofonisten vormt ze het Anemos Saxofoonkwartet waarmee ze tal van concerten geeft. Ze is leerkracht saxofoon aan de Academie voor Podiumkunsten Overijse.

I.s.m. Thoover vzw. 

Locatie

CC Den Blank
Begijnhof 11 , 3090 Overijse

Prijs

  • Basistarief 10

Reserveer