Jolly Jumpers Overijse

Jolly Jumpers is een rope skipping club uit Overijse. Sinds 1996 doen wij aan acrobatisch touwtje springen. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot een club met meer dan 150 leden waar meisjes en jongens elk jaar opnieuw hun favoriete sport komen beoefenen.

Aan de basis zijn we een club die ropeskipping als recreatieve sport organiseert. Ongeveer 40 van onze leden doen aan competitie terwijl alle anderen nooit met wedstrijden in contact komen. Recreatieve springers trainen 1 keer per week terwijl de competitiespringers zich 3 keer per week in het zweet werken.

Wil je graag komen springen bij de Jolly Jumpers maar twijfel je nog een beetje?
Neem een kijkje op onze website www.jollyjumpers.be, onze Facebook of Instagram-pagina. Je mag ook gerust eens langskomen op een van onze trainingen.

Voor kids van 6 - 10 hebben we de groep 'Sprinkhanen' (training op vrijdag in Overijse of op zaterdag in Hoeilaart),
Voor de kids vanaf 10 jaar zijn er de 'Kikkers' (training op vrijdag in Overijse).

Sinds kort is er ook een groep 'Lieveheersbeestjes' op zaterdagochtend in Overijse, waar onze allerkleinste vriendjes uit de 2de en 3de kleuterklas terecht kunnen.

Elk jaar in juli organiseren wij een ropeskipping-sportkamp in sporthal Den Heurk, in Overijse, voor kinderen van 4 t.e.m. 14 jaar. Inschrijven kan via www.jollyjumpers.be

Tot snel!

Sociale media