Jubileumtoelage

Vier de jubileumverjaardag van jouw vereniging!

Bestaat jouw vereniging 10, 25, 50, 75, 100 jaar? Of misschien zelfs een veelvoud van 25 boven de 100 jaar? Dan kan je gebruik maken van de jubileumtoelage om er een groots feest van te maken!

Voor wie? En hoeveel?

De jubileumtoelage kan door elke erkende vereniging van Overijse aangevraagd worden. De toelage verschilt per jaar:

 • 10-jarig bestaan: 125,00 euro
 • 25-jarig bestaan: 375,00 euro
 • 50-jarig bestaan: 500,00 euro
 • 75-jarig bestaan: 620,00 euro
 • 100-jarig bestaan 620,00 euro
 • per 25 jaar meer: 620,00 euro.

Hoe aanvragen?
Je kan het aanvraagformulier online invullen en versturen. Onderaan deze pagina vind je een link naar het invulformulier bij het luikje E-loket.

Let op: de aanvraag moet ten laatste op 30 oktober van het jaar voor het jubileumjaar gebeuren. Na goedkeuring wordt de toelage begroot in de budgetten van het jubileumjaar.

De organisator moet ten laatste 30 dagen na het plaatsvinden van de jubileumfestiviteiten een ingevuld verslag met bijhorende documenten en foto’s doorsturen. Onderaan deze pagina bij het E-loket vind je ook de link naar het verslagformulier.

Na het insturen van deze documenten wordt de toelage uitbetaald op het rekeningnummer doorgegeven via het aanvraagformulier.
Meer informatie is te vinden in het reglement van Jubileumtoelagen. Het reglement kan je hieronder terugvinden bij documenten.

Gaat het evenement door in de openbare ruimte? Vergeet dan niet om een evenementenaanvraag in te dienen! Meer informatie hierover is te vinden op deze pagina. Je kan hier ook een aanvraag indienen voor het ontlenen van gemeentelijk (feest)materiaal.

Documenten

 • Reglement_Jubileum- en Verbroederingstoelagen.pdf
  pdf 74,1 Kb
  Downloaden