Jubileumtoelage

Vier de jubileumverjaardag van jouw vereniging!

Bestaat jouw vereniging 10, 25, 50, 75, 100 jaar? Of misschien zelfs een veelvoud van 25 boven de 100 jaar? Dan kan je gebruik maken van de jubileumtoelage om er een groots feest van te maken!

Voor wie? En hoeveel?

De jubileumtoelage kan door elke erkende vereniging van Overijse aangevraagd worden. De toelage verschilt per jubileumjaar:

  • 10-jarig bestaan: 125,00 euro
  • 25-jarig bestaan: 375,00 euro
  • 50-jarig bestaan: 500,00 euro
  • 75-jarig bestaan: 600,00 euro
  • per 25 jaar meer: wordt de subsidie van 600,00 euro uitbetaald.

Hoe aanvragen?

Je kan het aanvraagformulier online invullen en versturen. Dat doe je hier: Aanvraagformulier jubileumtoelage

De aanvraag mag gedurende 6 maanden voorafgaand tot 1 maand na de datum van de viering aangevraagd worden. De viering dient plaats te vinden in het jubileumjaar.

De uitbetaling van de subsidie gebeurt na afloop van de viering en na aanleveren van een verantwoordingsstuk, zoals bijvoorbeeld een sfeerfoto.

Je sfeerfoto kan je achteraf indienen via deze link.

Meer informatie is te vinden in het reglement subsidie voor jubilea van erkende verenigingen. Het reglement kan je hieronder terugvinden bij documenten.

Gaat het evenement door in de openbare ruimte? Vergeet dan niet om een evenementenaanvraag in te dienen! Meer informatie hierover is te vinden op deze pagina. Je kan hier ook een aanvraag indienen voor het ontlenen van gemeentelijk (feest)materiaal.

Documenten

  • Subsidiereglement voor jubilea van erkende verenigingen.pdf
    pdf 41,7 Kb
    Downloaden