Kamiel Spiessens: Spiessens spijbelt

Koop tickets
  • vrijdag 24 maart 2023 van 20:30 tot 22:30

In de jaren ‘90 lispelde heel Vlaanderen zoals Kamiel Spiessens, één van de populairste typetjes van Chris Van den Durpel. De ietwat onfrisse, grijzende tuinman dook voor het eerst op in het Eén-programma ‘De drie wijzen’.

Meteen schoot de populariteit van de moestuinier met een spraakgebrek als een komeet de lucht in; op tv, op de radio in de cinemazalen. De film ‘Oesje’ staat vandaag nog steeds in de top tien van kassuccessen in de Belgische bioscopen. Met de song ‘Het isj nie moeilijk, het isj gemakkelijk!’ bereikte hij de top van de charts. Zijn singles waren goed voor maar liefst 70 weken in de Ultratop 50 en een passage op de Night of the Proms. Tijd voor een comeback!

In deze voorstelling brengt Kamiel Spiessens in zijn geheel eigen stijl ons zijn visie op de klimaatproblematiek. Dat het niet geweldig goed gaat met ons klimaat, is wel duidelijk. Greta en Anuna hebben hun best gedaan. Maar toen zelfs Covid-19 amper het klimaat kon beïnvloeden, werd het bittere ernst. Slechts één man kan ons nog redden. De grootste influencer sinds Godfried Van Bouillon: Kamiel Spiessens!

Er is misschien geen Planeet B, maar er is wel een Plan K. Ook Jimmy B., Snelle Eddy en Ronny King zullen in de voorstelling voorbijkomen.

‘Spiessens spijbelt’ is een lezing die zal schokken... van het lachen.

Locatie

CC Den Blank
Begijnhof 11 , 3090 Overijse

Prijs

  • Basistarief 28
  • -26 jaar 22
  • ABO 24
  • KASSA 28
  • VVK 26

Reserveer

Organisatie

COMEDYSHOWS.be

Niveau Nederlands

Je begrijpt en spreekt vlot Nederlands. Je moet weinig inspanningen doen om de taal te begrijpen
Taaliconen helpen anderstaligen een geschikte activiteit, workshop of cursus te kiezen.