Udo Mechels, Erik Goossens, Matthieu Engels & Ann Van Den Broeck: 100 jaar kleinkunst

Koop tickets
CC Den Blank
  • vrijdag 28 februari 2025 van 20:30 tot 22:30

Een muzikale reis door België en Nederland, waarin de rijke geschiedenis van de kleinkunst tot leven komt. De meest iconische nummers uit de afgelopen 100 jaar worden gebracht door vier getalenteerde en gepassioneerde artiesten.

Het genre kleinkunst is diep geworteld is in onze cultuur. Erik, Udo, musicalactrice Ann en Mathieu, zijn stuk voor stuk gevierde artiesten met een onmiskenbaar talent voor het vertolken van de kleinkunsttraditie.

Melancholieke deuntjes die onze grootouders in vervoering brachten, protestliederen die de revoluties van de jaren ‘60 en ‘70 begeleidden en tijdloze meesterwerken van hedendaagse kleinkunstartiesten die de traditie levend houden. Van Wim Sonneveld tot Boudewijn de Groot, van Ramses Shaffy tot Willem Vermandere, alle grootheden krijgen hun welverdiende plek in deze muzikale reis.

Een eerbetoon aan de liedjes die generaties hebben geïnspireerd en ontroerd en een viering van de kracht van muziek om verhalen te vertellen en emoties over te brengen. Het is een kans om terug te kijken naar waar we vandaan komen en om te begrijpen hoe de kleinkunst ons heeft gevormd.

Locatie

CC Den Blank
Begijnhof 11 , 3090 Overijse

Prijs

  • Basistarief 16
  • UiTPAS 14,4
  • UiTPAS met kansentarief 3,2

Leeftijd

vanaf 16 jaar

Niveau Nederlands

Je begrijpt al een beetje Nederlands, maar je durft nog niet zo goed praten
Taaliconen helpen anderstaligen een geschikte activiteit, workshop of cursus te kiezen.