Kunstenaarsdatabank

De Druivenstreek telt heel wat beeldende kunstenaars. Dit overzicht verzamelt kunstenaars die hun werk exposeerden in CC Den Blank, bij de recentste editie van de Artotheek en/of in Kunst in Overijse.

De Artotheek is een kunstverhuur met werken van regionale kunstenaars. Je kan er tegen een lage prijs kunstwerken huren om thuis uit te proberen. Regelmatig worden nieuwe werken getoond en verhuurd. Na afloop van de huurperiode worden ze teruggebracht of verkocht. 

Kunst in Overijse is een grote tentoonstelling die om de twee jaar plaatsvindt, traditioneel rond de Druivenfeesten. Meer dan 50 kunstenaars uit Overijse tonen hun talent met om en bij de 300 kunstwerken in allerlei disciplines en materialen: acryl, keramiek, brons, aquarel, olieverf, glas, juwelen, fotografie, etc.

Elke deelnemende kunstenaar kan zijn of haar eigen profielpagina aanvullen met een profielfoto, artistieke stijl, visuele indruk van zijn of haar werk, contactgegevens, een korte bio en een overzicht van recente tentoonstellingen.  

Ben je kunstenaar en wil je graag deelnemen bij een volgende editie? Laat het weten via vrijetijd@overijse.be.

Ter info: de tentoonstellingszaal wordt momenteel gerenoveerd, dus er zijn voorlopig nog geen nieuwe expo's gepland.

Ontdek de kunstenaars

Ook interessant