Mother Mercury: Theatertour XL

Koop tickets
CC Den Blank
  • zaterdag 1 februari 2025 van 20:30 tot 22:30

In deze exclusieve show gaat Mother Mercury voor groter en beter: ledwalls voor een duet met Montserrat Caballé, songs die ze nergens anders brengen, een straffe lichtshow, … Sonny Vande Putte mag zich met veel trots de kersverse winnaar van het VTM-programma ‘Starstruck’ noemen. Uit 72 kandidaten wist hij het hart van de jury en het publiek te veroveren met z’n prestatie als Freddie Mercury. Samen met z’n band is hij helemaal klaar om de Belgische CC’s te bestormen met een waanzinnige show waarbij je onmogelijk stil kan blijven zitten.

Europa’s meest authentieke Queen-tribute brengt een eerbetoon aan de grootste band uit de rockgeschiedenis: Queen. Geheel vrijblijvend is dat niet. Je hebt een straffe band nodig en een zanger die een microfoon aan stukken kan zingen. Sonny is zo’n zanger. Queen-superfan van en eigenaar van een stem waarmee hij moeiteloos al je haren overeind zet.

Hij probeert er zich niet makkelijk van af te maken door een valse snor op te kleven. De band bestudeerde hun iconen met een vergrootglas. Na analyse van elk detail gingen ze aan de slag. De songs, de sound, de harmonie, de kledij, de bewegingen, het materiaal, de energie, … Met elk optreden bevestigen deze heren waarom ze zich de allerbeste mogen noemen.

Freddie Mercury is, zonder twijfel, nog steeds de grootste showman die er ooit geweest is. Deze band zorgt ervoor dat je het nooit zal vergeten. Tijdens deze opwindende performance kan je meezingen met onvergetelijke hits als ‘Don’t stop me now’, ‘Radio Ga Ga’, ‘Somebody to love’, ‘Bohemian Rhapsody’ en nog veel meer! They WILL rock you! Ready, Freddie?!

I.s.m. Rotary Club Overijse Zoniën ten voordele van ouders van sterrenkindjes (Berrefonds en Boven de Wolken vzw)

(N.b. Dit is een herneming van de uitverkochte voorstellingen vorig seizoen in CC De Warandepoort en GC de Bosuil.)

Locatie

CC Den Blank
Begijnhof 11 , 3090 Overijse

Prijs

  • Basistarief 22
  • UiTPAS 19,8
  • UiTPAS met kansentarief 4,4

Leeftijd

vanaf 16 jaar