Nic Balthazar / Bert Huysentruyt / Annebelle Dewitte : Badaboem - VOLZET

CC Den Blank
  • dinsdag 9 mei 2023 van 13:30 tot 14:40
Samen met kinderen eropuit!

Leeftijd: 3de tot 6 de leerjaar

Bert Huysentruyt ken je als acteur uit Broken Circle Breakdown, Zingaburia op Ketnet, Kosmoo op Kzoom en als drummer bij Gorki, Zesde Metaal, Lady Linn…

De jonge, fantastische drumster Annebelle Dewitte (Drumster bij ‘The Advent of March’, ‘The Andrews Brothers’, en bandleader bij ‘Cro§in’X’ en het ‘Annebelle Dewitte Quartet’)

Met nu al meer dan 75 swingende voorstellingen op de teller is Badaboem de heerlijk geestige theater-hit voor iedereen vanaf 8 tot 108, het ultieme muzikale familiespektakel, of de meest (inter)actieve schoolvoorstelling. Jong en oud gaan naar buiten met een brede smile op de lippen, en de Badaboem-meezingers in de kop.

Na de succesproducties Niets (Ben X) en Neeland is dit de nieuwste succesproductie geschreven en geregisseerd door Nic Balthazar, die zelf ook een (volgens hem zeer beroerde) drummer is. Vandaar het thema: de liefde en de liefde voor muziek, slagwerk in het bijzonder. Badaboem is een roffelende ode aan drums en alle vormen van percussie. Van trommelkorpsen over rock-bands tot techno. Het is ook een poëtisch verhaal over een hopeloos verliefde trommelaar aan een prachtige drumster. Dat alles in een knetterende tekst op rijm, vol humor, maar ook met een diepere grondlaag, bij jong en oud al te herkenbaar: de strijd tegen je eigen kritische stem.

Een wervelend videospektakel ondersteunt een show waarin ook het publiek slagwerker wordt.

MET
- De ongelooflijke Bert Huysentruyt, acteur (Broken Circle Breakdown, De Infiltrant, Zingaburia op Ketnet, Kosmoo op Kzoom ) en drummer (Gorki, Lady Linn, Lenny en de Wespen… )
- De jonge, fantastische drumster Annebelle Dewitte (Drumster bij ‘The Advent of March’, ‘The Andrews Brothers’, en het ‘Annebelle Dewitte Quartet’)

Meer info en video’s op www.badaboem.net

CREDITS
Spel: Bert Huysentruyt en Annebelle Dewitte
Tekst en regie: Nic Balthazar
Productie: Het Laatste Bedrijf

Deze productie kwam tot stand met de steun van de Tax Shelter maatregel van de Belgische Federale overheid

Met dank aan de Kopergietery

Locatie

CC Den Blank
Begijnhof 11 , 3090 Overijse

Prijs

  • Basistarief 7
  • Begeleidende leerkracht gratis

Leeftijd

vanaf 8 tot 12 jaar

Organisatie

CC Den Blank
Begijnhof 11 , 3090 Overijse