Ondernemersevenement Druivenstreek

vrijetijdscentrum De Warandepoort
  • donderdag 9 juni 2022 om 19:00

Ondernemers, handelaars en vrije beroepers van de Druivenstreek zijn op 9 juni van harte welkom op het ondernemersevenement Druivenstreek. Ook wie overweegt om in de nabije toekomst een zaak op te starten, noteert de datum best in de agenda.

Na de verwelkoming door de burgemeester en de schepen voor lokale economie, luister je naar de volgende presentaties:

Crowdlending, een succesverhaal

door Kristien De Smedt (Bolero Crowdfunding) en Frederik Delrue (Au Flan Breton)

Kristien De Smedt is business development manager bij Bolero Crowdfunding. Elke onderneming kan door de uitgifte van een obligatielening (Crowdlending) via het Bolero-platform financiering verkrijgen van particuliere beleggers. Kristien vertelt je er alles over.

Frederik Delrue is lokaal ondernemer en eigenaar van Au Flan Breton, een bakkerij die staat voor verse artikelen en verwennerij. Frederik doet voor de financiering van zijn ambitieuze bedrijfsgroei een beroep op het publiek via BoleroCrowdfunding. Hij deelt zijn ervaring.

Kernversterkingdoor DeProfploeg

door Toon Dirckx (Quares, de Profploeg)

Toon Dirckx is projectcoƶrdinator bij Quares en specialist van de Profploeg.Het Agentschap Innoveren en Ondernemen VLAIO selecteerde Tervuren voor een begeleiding door de Profploeg om de kernversterking te ondersteunen. Deze ploeg bestaat stuk voor stuk uit specialisten op hun domein: onderzoek,stadsontwikkeling, economie, cocreatie, data-analyse kleinhandel, communicatie,marketing, rechten of procesbegeleiding.

Netwerkmoment

Tijdens het netwerkmoment maak je bij een hapje en een drankje kennis met andere ondernemers en is er tijd om na te praten en ideeƫn uit te wisselen.

Drankproducenten uit de Druivenstreek Kathleen Van den Berghe, ADBrewing en Ghost in a Bottle bieden een heerlijk assortiment wijn, bier, non-alcoholische en sterke dranken aan.

Inschrijven verplicht

Inschrijven vereist, uiterlijk zo 29 mei via ondernemen@tervuren.be met vermelding van naam, onderneming, aantal deelnemers

Locatie

vrijetijdscentrum De Warandepoort
Markt 7b , 3080 Tervuren

Prijs

  • Basistarief 30

Organisatie

Gemeente Tervuren