Open speelnamiddag bij NatuurTalent

Met workshop "Met een gezonde (en budgetvriendelijke) brooddoos naar school"

NatuurTalent
  • woensdag 23 oktober 2024 van 13:00 tot 16:00

NatuurTalent zet de deuren open! Kom op woensdag 23 oktober langs en ga samen met je kind(eren) op ontdekking. Want buiten spelen is ontzettend belangrijk voor kinderen. Het stimuleert de fantasie, creativiteit, gezondheid, ... en het is ook gewoon ontzettend leuk! 

  • Ga samen met je kind(eren) op pad en laat je leiden door wat je onderweg tegenkomt. Dieren, avonturenparcours, een caravan, verstopplekjes, ... er valt heel wat te ontdekken op de mooie site!
  • Je kan ook een (kook)workshop volgen waarbij je leert hoe je (op een budgetvriendelijke manier) een gezonde brooddoos kan samenstellen voor je kind. Een ervaren diĆ«tiste geeft informatie en inspiratie over gezonde voeding voor kinderen zodat ze de hele dag kunnen spelen, leren en ontdekken. Elke deelnemer krijgt na afloop een brochure mee met recepten en tips waar je vervolgens thuis mee aan de slag kan.

Als je de workshop wil volgen, breng dan een snijplank, mesje en schort mee. Ook een voorraaddoosje is handig als je de lekkernijen graag meeneemt naar huis.

Deelname is gratis, inschrijven kan via de link hieronder. Op het inschrijvingsformulier kan je ook aangeven of je taxi-ouder wil zijn of een taxi-ouder nodig hebt.

Locatie

NatuurTalent
Hengstenberg 79 , 3090 Overijse

Prijs

  • gratis