Overijse Sport

Onder de noemer 'Overijse Sport' bieden we het hele jaar door afwisselende sportlessenreeksen in aan. Tijdens korte lessenreeksen leer je een sport beter kennen en ontdek je meteen of het iets voor jou is. Wie weet ontdek je een talent of krijg je de smaak te pakken!

Overijse Sport biedt in de eerste plaats minder bekende sporten en bewegingsvormen aan, waarbij we ook voor genoeg afwisseling willen zorgen. Vanaf maart kan je opnieuw kennismaken met een leuke sport: nordic walking! 

Op zondag 10, 17 en 24 maart maak je in het ZoniĆ«nwoud kennis met nordic walking. Dat is een sportieve vorm van wandelen met speciale wandelstokken, waarbij je het hele lichaam traint. Vertrekken doe je aan GC de Bosuil, onder begeleiding van een lesgever van atletiekclub ZATeam. Na de drie geplande wandelingen vinden nog twee lessen plaats. 

Meedoen?

Inschrijven voor de sportreeksen van Overijse Sport en andere sportactiviteiten van de gemeente Overijse kan via de info die je in de activiteitenkalender vindt, of via de activiteiten hieronder.