Registratie UiTPAS-houder

Heb je al een UiTpas? Registreer deze dan om te kunnen genieten van 10% korting op voorstellingen in de CC's en GC's van de regio. Nog geen pas? Kom er eentje kopen aan het Infopunt Vrije Tijd.

De centra van de Druivenstreek werken intens samen aan een gevarieerd cultureel aanbod. De éénmalige registratie en login van je UiTpas bezorgt je een voordeeltarief van 10% korting op voorstellingen in CC Den Blank (Overijse), GC de Kam (Wezembeek-Oppem), GC de Lijsterbes (Kraainem), GC de Bosuil (Jezus-Eik), CC De Warandepoort (Tervuren) en GC Felix Sohie (Hoeilaart).

Ben je een UiTPAS-houder met een UiTPAS uit de Druivenstreek?

Registreer éénmalig je UiTPAS in het nieuwe ticketingsysteem via de knop hieronder. Wil je na de registratie tickets bestellen? Log in en het voordeeltarief van de UiTPAS verschijnt, je geniet nu van 10% korting.

Wil je tickets bestellen met andere UiTPAS-houders om samen te genieten van cultuur?

Dat kan! Kies je het aantal hieronder, zodat je naast elkaar zit. Je registreert alleen je eigen UiTPAS met je UiTPAS-nummer. Vanaf nu kan je voor het gekozen aantal een voordeeltarief kiezen. 

Bijvoorbeeld: Je komt samen met je buurvrouw naar een aantal voorstellingen, maar soms komt je buurman ook mee. Jullie hebben allemaal een UiTPAS, dan kies je hieronder 'Registreer 3 UiTPASSEN'. Zo kan je altijd voor maximaal 3 uitpashouders bestellen en zitten jullie altijd samen.

Let wel! Omdat enkel jij de UiTPAS registreert, kunnen we je aan de ingang vragen om de UiTPASSEN te tonen, om fraude tegen te gaan.

Registreer 1 UiTPAS Registreer 2 UiTPASSEN  Registreer 3 UiTPASSEN  Registreer 4 UiTPASSEN

Wil je voor meer dan 4 UiTPAS-houders tegelijkertijd bestellen, contacteer het Infopunt Vrije Tijd.

Kocht je je UiTPAS elders?

Maak eerst een account aan. Contacteer dan het Infopunt Vrije tijd. Zij koppelen je UiTPAS aan je account. Laat zeker weten voor hoeveel UiTPASSEN ze je account dienen te activeren.

Nog geen UiTPAS?

Kom ééntje kopen aan het Infopunt Vrije Tijd of de andere balies van de centra in de Druivenstreek.

Gepubliceerd op woensdag 7 jun 2023 om 18:03