Gratis renovatiebegeleiding en advies zonnepanelen via Klimaatalliantie

Wat

Wil je je hoge energiefactuur graag omlaag, dan kan het interessant zijn om je woning beter te isoleren of zonnepanelen op je dak te leggen. Om je hierin te ondersteunen, kan je via de Klimaatalliantie van de 5 gemeenten van de Druivenstreek gratis renovatiebegeleiding aanvragen of de mogelijkheden voor zonnepanelen laten verkennen.

Gratis renovatiebegeleiding

Je woning energiezuinig maken door te renoveren, is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Via de Klimaatalliantie kan je daarom uitgebreide ondersteuning en onafhankelijk advies op maat krijgen. Na afspraak komt onze renovatiebegeleider langs bij je thuis om via een energieaudit de toestand van je woning in kaart te brengen. Op basis daarvan wordt een realistisch renovatieplan op maat gemaakt. Zo kom je te weten wat je best eerst aanpakt rekening houdend met kostprijs, energiebesparing en comfort.

Wil je op basis van het stappenplan effectief overgaan tot renovatie, dan helpt de renovatiebegeleider je graag bij het zoeken naar aannemers en het aanvragen en vergelijken van offertes. En omdat investeren geld kost, staan we je ook bij bij het opvragen van premies en het aanvragen van een verbouwlening. 

Wil je een gratis renovatieplan? Neem contact op met onze renovatiebegeleider via glenn.vlasselaer@igo.be of 0478 08 09 66.

Zonnepanelen op jouw dak?

Twijfel je nog of zonnepanelen op jouw dak een rendabele investering zijn? Bespreek het met onze onafhankelijke experten van de Klimaatalliantie. Zij bekijken samen met jou heel concreet de mogelijkheden en zetten je graag mee op weg om je eigen groene stroom op te wekken. 

Graag meer info? Neem contact op met onze medewerkers via klimaatalliantie@igo.be of 0473 85 97 82.

https://igo.be/zonnepanelen

Ook interessant