Reservatie & betaling

Reservatie

Je kan losse tickets bestellen. Je ziet onmiddellijk welke plaatsen nog vrij zijn. Bij ongenummerde plaatsen reserveert het systeem het gevraagde aantal.

Vul je contactgegevens correct in zodat we je tickets kunnen mailen en je kunnen bereiken indien nodig.

Je kan ook tickets bestellen voor de hele Druivenstreek tegelijk: dat doe je hier.

Ticketingsysteem

Ons ticketingsysteem voorziet een persoonlijke omgeving, je vindt er al je tickets en info terug, je kan er tickets downloaden of doorsturen naar je vrienden.

Klik om in te loggen of een account aan te maken.

Als het systeem zegt dat je login e-mailadres al bestaat, dan druk je op 'wachtwoord vergeten' en vraag je een nieuw wachtwoord aan.

Betaling

Bij voorkeur via Bancontact of overschrijving. Aan de balie kan je ook cash of met cheques betalen.

We aanvaarden sport-, cultuur- en consumptiecheques van Edenred, Randuitcheques en kadobons van Den Blank, de Bosuil en Felix Sohie.

Er zijn geen transactiekosten.

Na betaling ontvang je via mail een ticket met QR-code. Sla dit op op je smartphone of druk het af. Je kan je tickets ook door ons laten printen aan de balie. We sturen geen tickets op per post.

Goed om weten

  • We bieden geen abonnementsformule meer aan, maar zetten volop in op de UiTPAS. De UiTPAS-houders krijgen standaard 10% korting op het basistarief bij aankoop van tickets. Vergeet je UiTPAS niet te registreren om van deze korting te kunnen genieten: Registratie UiTPAS-houder - Gemeente Overijse
  • Je kan tickets reserveren via onze website of via het Infopunt Vrije Tijd.
  • Betaalde tickets worden niet terugbetaald of geruild. Doorverkopen kan via onze ruilbox.
  • Bij annulatie verwittigen we zo snel mogelijk en krijg je je geld terug.
  • Onbetaalde tickets vervallen na 5 dagen. Onbetaalde tickets die 15 min. vooraf niet zijn afgehaald, worden bij een uitverkochte activiteit doorverkocht.
  • Kinderen van 0 t.e.m. 2 jaar die op de schoot van een volwassene zitten, krijgen gratis toegang.
  • Voor rolstoelgebruikers en hun begeleiders zijn er voorbehouden plaatsen in de schouwburg. De toegang is gratis voor begeleiders indien hij/zij effectief een persoon met een beperking begeleidt en plaatsen reserveert op vertoon van een geldige begeleiderspas of European Disability Card.
  • Ook anderstaligen zijn welkom. De taaliconen tonen je hoeveel Nederlands je nodig hebt om een activiteit te kunnen volgen.