Reservatie & betaling

Reservatie

Bestel hier losse tickets. Je ziet onmiddellijk welke plaatsen nog vrij zijn. Bij ongenummerde plaatsen reserveert het systeem het gevraagde aantal.

Vul je contactgegevens correct in zodat we je tickets kunnen mailen en je kunnen bereiken indien nodig.

Tickets bestellen voor meerdere voorstellingen in de hele Druivenstreek doe je hier.

Betaling

Betalen kan bij voorkeur via Bancontact of overschrijving. Aan de balie kan je ook cash of met cheques betalen. We aanvaarden sport-, cultuur- en consumptiecheques van Edenred en  Randuitcheques.

Er zijn geen transactiekosten.

Na betaling ontvang je je tickets via e-mail. Je kan je tickets ook door ons laten printen aan de balie. We sturen geen tickets op per post.

Ticketingsysteem

Ons ticketingsysteem voorziet een persoonlijke omgeving, je vindt er al je tickets en info, kan er tickets downloaden of doorsturen.

Klik om in te loggen of een account aan te maken.

Als het systeem zegt dat je login e-mailadres al bestaat, druk je op 'wachtwoord vergeten' en vraag je een nieuw wachtwoord aan.

Goed om weten

  • We bieden geen abonnementsformule meer aan, maar zetten volop in op de UiTPAS. De UiTPAS-houders krijgen standaard 10% korting op het basistarief bij aankoop van tickets. Vergeet je UiTPAS niet te registreren om van deze korting te kunnen genieten: Registratie UiTPAS-houder - Gemeente Overijse
  • Je kan tickets reserveren en betalen via onze website. Wil je je tickets betalen aan het Infopunt Vrijetijd, kies dan voor de betaalmethode "overschrijving".
  • Onbetaalde tickets die 15 min. voor aanvang van de activiteit niet zijn afgehaald, worden bij een uitverkochte activiteit doorverkocht.
  • Betaalde tickets worden niet terugbetaald of geruild. Doorverkopen kan via onze ruilbox.
  • Terugbetalingen gebeuren enkel indien een voorstelling wordt afgelast of verplaatst, als het centrum een fout heeft gemaakt of de klant helaas is overleden. Je kan ten laatste tot 30 dagen na het bericht van de verplaatste of geannuleerde activiteit een terugbetaling aanvragen.
  • Kinderen van 0 t.e.m. 2 jaar die op de schoot van een volwassene zitten, krijgen gratis toegang.
  • Voor rolstoelgebruikers en hun begeleiders zijn er voorbehouden plaatsen in de schouwburg. De toegang is gratis voor begeleiders indien hij/zij effectief een persoon met een beperking begeleidt en plaatsen reserveert op vertoon van een geldige begeleiderspas of European Disability Card.
  • Anderstaligen zijn welkom. De taaliconen tonen je hoeveel Nederlands je nodig hebt om een activiteit te kunnen volgen.